donderdag 9 mei 2013

Catrice: Limited edition 'Glamazona'



Catrice heeft weer een leuke nieuwe limited editon in aantocht voor ons! Denk aan dieren- en bloemenprints in tropische kleuren. Juli en augustus staat in het teken van mysterieus, extravagant en glamourous. De limited edition 'Glamazona' ligt dan namelijk bij de Kruidvat en Trekpleister in de schappen. 

Zo ben ik over de komende limited edition 'Hip Trip' die nog moet komen niet enthousiast, zorgt Glamazona daar wel voor!

Absolute eye color
Er zijn twee variantenoogschaduw: twee heldere en twee metallic tinten. Die zullen verkrijgbaar zijn in C01 I Got The Flower!, C02 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum, C03 Jungle Treasure en C04 cARMOURflage. Prijs: € 2,89.



Lip Colour Pen
Er zullen er 2 verschijnen die verkrijgbaar zullen zijn in C01 I’m A Survivor en C02 I Got The Flower! Prijs € 4,99.







Liquid Gold Topper
De sneldrogende textuur kan over de oogschaduw worden aangebracht of op het gezicht en lichaam voor glinsterende highlights. Verkrijgbaar in C01 Jungle Treasure. Prijs € 3,99.


Defining Blush
In deze collectie zitten 2 blushes met een prachtig reliĆ«f.Verkrijgbaar in C01 I’m A Survivor en C02 I Got The Flower! Prijs € 3,99.





Ultimate Nail Lacquer
Wederom 4 felle nagellakjes in de collectie. C01 Dirty Liana, C02 I Got The Flower!, C03 I’m A Survivor en C04 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum. Prijs € 2,99.




Crocodile Cracker
Naast de 4 gewone  nagellak hebben ze ook een special-effect nagellak die open barst  en een kroko look achter laat. Ik ben heel benieuwd of dit ook werkelijk is! Verkrijgbaar in C01 cARMOURflage. Prijs € 2,99.



1 opmerking :