dinsdag 27 maart 2012

Laarzentrends zomer 2012

Welke trends op het gebied van damesschoenen komen we deze lente en zomer tegen? Het is altijd maar weer een verassing waar we volgens de laatste mode mee moeten lopen. Het modebeeld wordt bepaald door meerdere factoren, namelijk door onze omgeving, celebrities, de catwalk en door onze eigen smaak.
Wat draag je deze lente en zomer? Er is goed nieuws: Hoog of laag, sportief of trendy, casual of sjiek? Het mag allemaal! Zolang jij er maar lekker in voelt! Dat is het allerbelangrijkste, want jij moet er op lopen en niet je buurvrouw, je beste vriendin of dat model van de catwalk. 

De sleehakken komen elke zomer terug. Of je nu de laars of plateau-variant koopt, je zit altijd goed. Als je kiest voor laarzen met een sleehak, dan weet je zeker dat je schoenen zullen opvallen. Ze zijn geraffineerder dan vorig jaar en komen in alle mogelijke kleuren.
Van Dalen komt deze zomer met een suède exemplaar in de kleur taupe. De brede schacht zorgt ervoor dat je de schoenen makkelijk kunt combineren met een ruimvallende jeans. De witte stiksels zorgen voor een frisse en zomerse uitstraling. Ze lopen heerlijk en zijn nog eens goed te betalen.

zondag 4 maart 2012

Chabo


Chabo Bags presenteert sinds de lancering in 2010 haar derde collectie. Gevoel, stijl, liefde en zorgzaamheid is de basis van de collectie van Chabo Bags.
Elk stuk belichaamt de natuurlijke vrouwelijke elegantie, gekenmerkt door het bijzondere Chabo Bags label, logo en kwastjes.