zondag 26 februari 2012

Diary 7

Ik moet  me schamen omdat ik zo weinig blog! Had ik het eerst druk met mijn minor ben ik nu net begonnen aan mijn stage. Die echt super leuk is! Ik ben voor mijn stage zelfs tijdelijk in utrecht gaan wonen. Vanuit brabant was het toch echt te lang reizen naar amsterdam en utrecht was een goede middenweg!

Maar de afgelopen weken heb ik nog veel meer gedaan. Zo heb ik voor mijn minor nog een stopmotion filmpje gemaakt en een actie bedacht voor . Ben ik dan eindelijk geslaag voor mijn rijbewijs! Als brabander is carnaval natuurlijk geweest, ben ik backstage bij een mode show geweest van stage en nog veel meer leuke dingen!.


zondag 19 februari 2012

Invullen please!

Hallo!!

Jullie zouden me erg helpen door deze enquête in te vullen. Jullie kunnen daardoor bepalen wat je wil lezen op The Joyful Things In Life!

Vul de enquête nu in --> www.thesistools.com/web/?id=248152

Alvast bedankt voor het invullen!

Profiel: Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een groot voorbeeld voor mij en ik denk voor vele anderen. Olcay heeft haar eigen modemerk Supertrash die de hele wereld over gaat. Vandaag heb ik dit filmpje over haar gezien en wil dit met jullie delen. Ze is een inspiratie!
Wat vinden jullie van haar?


Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.