dinsdag 27 maart 2012

Laarzentrends zomer 2012

Welke trends op het gebied van damesschoenen komen we deze lente en zomer tegen? Het is altijd maar weer een verassing waar we volgens de laatste mode mee moeten lopen. Het modebeeld wordt bepaald door meerdere factoren, namelijk door onze omgeving, celebrities, de catwalk en door onze eigen smaak.
Wat draag je deze lente en zomer? Er is goed nieuws: Hoog of laag, sportief of trendy, casual of sjiek? Het mag allemaal! Zolang jij er maar lekker in voelt! Dat is het allerbelangrijkste, want jij moet er op lopen en niet je buurvrouw, je beste vriendin of dat model van de catwalk. 

De sleehakken komen elke zomer terug. Of je nu de laars of plateau-variant koopt, je zit altijd goed. Als je kiest voor laarzen met een sleehak, dan weet je zeker dat je schoenen zullen opvallen. Ze zijn geraffineerder dan vorig jaar en komen in alle mogelijke kleuren.
Van Dalen komt deze zomer met een suède exemplaar in de kleur taupe. De brede schacht zorgt ervoor dat je de schoenen makkelijk kunt combineren met een ruimvallende jeans. De witte stiksels zorgen voor een frisse en zomerse uitstraling. Ze lopen heerlijk en zijn nog eens goed te betalen.


Ben je sportief, waag je dan aan de plateausneakers of sneakers met sleehak (Esprit).  Leuk te dragen onder een harembroek of skinny jeans en ze lopen enorm comfortabel!
Booties zijn ideaal in de zomer. Booties zijn enkellaarsjes die je makkelijk kunt combineren met allerlei outfits. Denk aan een kort bloemetjesjurkje, jeansrokje met shirt of chino met tuniekje. Zoek je een bootie met hoge hak of ga je liever voor een platte variant? Dr.Adam’s, komt deze zomer met een enorm assortiment van booties. Hadden ze vroeger alleen een assortiment bestaande uit de gekke kistjes met veters, nu zijn ze daadwerkelijk trendsetter als het gaat om booties.

Toch zijn de kistjes van Dr. Adams niet uit het straatbeeld verdwenen. Momenteel is het erg trendy om deze veterschoenen te dragen zoals Rihanna dat doet met een baggy broek en ruimvallend T-shirt. De laarsjes zijn moeilijker te combineren en eerlijk gezegd moet je er ook wel het type voor zijn. Niet iedereen vind ze mooi en dat hoeft ook niet, want over smaak valt  niet te twisten.
                       



Dan hebben we nog de shootie. Deze lijkt  qua naam erg op de bootie, maar is toch echt anders van model. Een shootie komt net onder je enkel, heeft altijd een flinke hak en wordt vooral onder jurkjes gedragen op feestjes voor een glamorous effect. Als je op hakken kunt lopen, is de shootie een echte eyecatcher


Zoals je ziet is er deze zomer genoeg keuze aan trendy laarsjes. Mochten we dit jaar een hittegolf krijgen, dan kies je er natuurlijk voor om een paar slippers of pumps uit te kast te halen. Maar, voor het geval dat de zomer in de drup valt en we weer volop regen krijgen is het een goed  idee om toch een paar trendy zomerse laarsjes in huis te halen!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten